Krem czekoladowy z kaszy jaglanej


 Krem czekoladowy z kaszy jaglanej, który jest uwielbiany przede wszystkim przez najmłodszych. Krem jest przepyszny, aksamitny, kremowy i co najważniejsze ZDROWY oraz łatwy w przygotowaniu! Nie ma nic wspólnego z gotowym kremem czekoladowym, który składa się z tony cukru, utwardzonego oleju roślinnego i innych wstrętnych dodatków. Moja wersja jest w 100% naturalna, dietetyczna i bardzo smaczna. Spróbujesz- nie pożałujesz!







Składniki:
-1,5 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej
-1 łyżka rozpuszczonego oleju kokosowego
-1 duży banan
-2 łyżki prawdziwego kakao
-1 łyżka prawdziwego miodu



Sposób przygotowania:
-wszystkie składniki przekładamy do naczynia i blendujemy na gładki, aksamitny krem

Smacznego i na zdrowie!


4 komentarze: